Seneste blog indlæg

 

 

Direktør for Familie og Kultur, Ole Pedersen, har officielt taget fadæsen på sig vedrørende det store økonomiske fejlskøn omkring flytningen af daginstitutionen Degneparken til Nørre Nissum skole. Direktøren kalder det ærgerligt og beklager det skete.

 

Politikerne satte simpelthen projektet i stå på det forrige møde i Familie- og Kulturudvalget, da det blev bekendt med, at det budgetterede beløb for flytningen på tre millione...

 

 

Det gik rent galt i vurderingen af, hvad det vil koste at flytte Degneparken til Nørre Nissum Skole. Administrationen havde i første omgang beregnet flytningen til at koste tre millioner kroner, men nu viser beregningerne et bundtal på 7,5 millioner kroner.

 

Udvalgsformand Henrik Thygesen er tydeligvis både overrasket over og utilfreds med, at der var stillet et beløb på tre millioner kroner i udsigt, og at det nu ser ud til,...

Den årlige affaldsindsamling i Lemvig Kommune foregår i disse dage. Nr. Nissum Borgerforening deltager på lige fod med mange andre i denne oprydning. Oprydningen er tilrettelagt i samarbejde med vores lokale børnehave Degneparken, Nr. Nissum Skole, Fenskær Efterskole, Kongensgård Efterskole og Nr. Nissum Efterskole.


Byen deles op i 4-5 distrikter, som fordeles mellem deltagerne. Denne ordning har fungeret på en god måde i mang...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter knap 12 år som forstander på Kongensgaard Efterskole melder Carsten Jensen, at det er tid til at prøve noget andet, selvom han i skrivende stund endnu ikke har besluttet sig for, hvad dette ”andet” skal være. Men det står fast, at det ikke bliver et andet skoleleder job, selvom forstanderen ønsker at vedblive med at beskæftige sig med børn, unge og pædagogik, og meget gerne i nærheden af Holstebro.

 

Carst...

Please reload

15.04.2020

18.08.2019

05.08.2019

Please reload

Arkiv
Please reload