Seneste blog indlæg

Vi har ventet rigtig længe på, at vores nye skov skulle plantes og tage form. Oprindeligt var det meningen, at startskuddet skulle have lydt sidste efterår, men vejret var ikke samarbejdsvilligt, idet sommeren var usædvanlig våd, så vi fik udsættelse til den 15. maj i år. Og næsten på klokkeslet gik arbejdet igang mellem Grummegårdsparken og Søndermarken, hvor udplantningen nu er i fuld gang. 

 

Nogle få frivillige, anført af fo...

 Der er ikke rigtig nogen forklaring på, hvorfor Lemvig Kommune, og dermed Nørre Nissum, ikke har modtaget flere flygtninge i 2016 end tilfældet er. I skrivende stund er kun fire familier blevet bosat i vores by.  Kenneth Bro, formand for arbejdsmarked- og integration i kommunen, informerer, at en del af problemet ligger i, at kommunens forvaltning i øjeblikket  står uden direktør. 

 

Nørre Nissum har længe været klar...

 

 Den 14. maj fyldte Nørre Nissum Borgerforenings energiske formand, Ove Damgaard, 70 år.  Ove og hans kone Jette bor på ejendommen Ardal, som ligger øst for Nørre Nissum, en ejendom hvor Ove voksede op, og hvortil han vendte tilbage for en snes år siden. I årene imellem blev Ove lærer fra Nørre Nissum Seminarium og havde så sit virke langt omkring i årene der fulgte, bl.a. i Faxe Ladeplads, på Grønland og senest 30 år i Holst...

Please reload

15.04.2020

18.08.2019

05.08.2019

Please reload

Arkiv
Please reload