Seneste blog indlæg

24.3.2017

Nørre Nissum Borgerforening får ofte interesserede forespørgsler til de flygtninge, som er bosiddende her i byen. Borgerforeningen har en rigtig god kontakt til vores nye medborgere, bl.a. gennem kontaktfamilier, lektiecafeerne og mandag aftenerne i Østcenteret, hvor International Netværk mødes mellem kl. 19 og 21. (Alle er velkomne). 

Mange af de nye medborgere er kommet i praktik, en del er kommet i job og andre arbejder hård...

Tiden for den årlige affaldsindsamling i Lemvig Kommune nærmer sig. Weekenden den 1. og 2. april  arrangerer Danmarks Naturfredningsforening i samarbejde med Lemvig Kommune, Lemvigegnens Landboforening, Mediehuset Lemvig, Lemvig-Thyborøn Turistforening, Lemvig og Thyborøn Handel m. fl. en indsamling af affald efterladt i byen og naturen under mottoet “Projekt-Ren Kommune”

Nørre Nissum Borgerforening deltager igen i år i denne a...

Søndag den 26. februar var det igen tid til den årlige fastelavnsfest i Østhallen i Nørre Nissum.  Ca. 200 glade og forventningsfulde mennesker mødte op, og især børnene var klædt festligt ud i dagens anledning. 

Arrangementet var et samarbejde mellem hele fire forskellige foreninger i Nørre Nissum:  GNIF, KFUM, spejderne og Familie og Samfund.  Der var hjemmebagte fastelavnsboller til alle, slikposer og sodavand til børne...

Please reload

15.04.2020

18.08.2019

05.08.2019

Please reload

Arkiv
Please reload