Seneste blog indlæg

27.8.2018

Det er efterhånden blevet en fast tradition, at praktikere og teoretikere inden for uddannelsesområdet mødes her i Nørre Nissum anden weekend i september.  Uddannelsesdebatten har udviklet sig til at være det alternative Sorø-møde, siger Morten Bramming, leder af Uddannelsesdebatten og underviser på VIA University College.


Årets tema for Uddannelsesdebatten 2018 er ”Køn”:  Hvad ”køn” betyder under uddannelsen, og hvad uddannel...

27.8.2018

Kom og syng med på sangmaratonen på Uddannelsesdebatten i Nørre Nissum. Alle lokale og gæster er velkomne i højskoleteltet lørdag 8. september kl. 9.30-15.00. Her kan I høre forskellige mennesker motivere fællessange og invitere os alle til at synge med. Det er gratis, og I kan droppe ind og ud.

Vi vil med fællessangen i højskoleteltet invitere til samvær, latter og eftertanke. I kan droppe ind og ud, som det passer jer og elle...

26.8.2018

Tilbage i maj måned havde Nørre Nissum Borgerforening indkaldt til Borgermøde på Seniorhøjskolen angående en eventuel interesse for et Seniorbofællesskab i de nu tomme bygninger efterladt ved daginstitutionerne flytning over til skolen. Interessen blandt de fremmødte borgere var betydelig, og forskellige muligheder og spørgsmål blev drøftet.  Mødet mundede ud i nedsættelse af et udvalg, som skal arbejde videre med de indkomne...

21.8.2018

Den 9. august klokken 18 bød Nørre Nissum Borgerforening velkommen til over 100 sultne og veloplagte borgere til den årlige “grisefest” I Byskov Mose.  På trods af, at skyerne så lidt truende ud, bænkede folk sig både inde og ude, og da den første regndråbe kom, var klokken blevet 21.30 og både festen og oprydningen var afsluttet. 

Det var som sædvanligt en hyggelig aften med højt humør, musik, fællessang og ikke mindst de...

Please reload

15.04.2020

18.08.2019

05.08.2019

Please reload

Arkiv
Please reload