Seneste blog indlæg

27.10.2018

Der er indkaldt til Borgermøde på seminariet i Nørre Nissum den 1. november, hvor initiativtagerne bag et musik- og kulturhus vil redegøre for den udvikling, der er sket inden for især den økonomiske side af projektet om at omdanne én af Nørre Nissums fredede bygninger til et kulturelt samlingssted.


Svend Aage Povlsgaard, tidligere uddannelsesleder på seminariet, føler sig optimistisk omkring realiseringen af projektet.  Han f...

27.10.2018


På den gode traditionelle vestjyske måde startede mødet med kulturminister Mette Bock den 24. oktober på Seniorhøjskolen  med en sang fra Højskolesangbogen, hvorefter der var lagt op til åben dialog mellem ministeren, forstander Maria Kangas Christensen og formand Henrik Sommer.  
Ministeren var i Nørre Nissum for at uddybe de eventuelle planer om oprettelse af flere seniorhøjskoler ud over de to allerede eksisterende i...

16.10.2018

For et par år siden plantede Det Danske Hedeselskab en bynær skov på Søndermarken. Det vare stadig nogle år førend skoven for alvor bliver til glæde for borgerne, men den gode nyhed er, at hundeskoven er klar til at modtage de firebenede gæster.

Den er nu færdig og er totalt indhegnet og klar med låge.

Kik forbi hundeskoven sammen med din hund!

Please reload

15.04.2020

18.08.2019

05.08.2019

Please reload

Arkiv
Please reload