top of page

Otto er besøgshund

OTTO er også en del af ældreomsorgen! I Nørre Nissum, ligesom alle andre steder i Danmark, bor der ældre mennesker. Rigtig mange afdem sætter en ære i at klare sig selv i eget hjem, så længe som overhovedet muligt. Andre ældre bor på steder, hvor de bliver assisteret i hverdagen. Men der er mange timer i et døgn, og ensomheden kan undertiden snige sig ind. Rigtig mange af de ældre er heldige at have en besøgsven, en person, der har tid og overskud, til at komme og gøre et afbræk i en til tider ensartet hverdag. Måske for at læse dagens avis højt for den ældre, hvor synet er begyndt at svigte, måske for en lille gåtur, som ellers ikke ville være mulig, eller måske bare for en snak og en tår kaffe. Men en af de største glæder for et ældre enligt menneske er, hvis besøgsvennen har OTTO med. OTTO er en nemlig en besøgshund!


Der er over 500 frivillige hundeejere i Danmark, som dagligt besøger ældre i eget hjem såvel som på institutioner. Det er bevist, at detder sker mellem menneske og hund, højner livskvaliteten og ofte bringer gode minder frem, som ellers ligger gemt og glemt.


Kig ind på besøgshunde.dk for mere information.


Recent Posts
Archive
bottom of page