top of page

Dansk Flygtningehjælps Indsamling 2015

I weekenden 7. og 8. november var det igen tid for den årlige landsdækkende indsamling til fordel for mennesker på flugt fra krig og forfølgelse. I Lemvig kommune har folk altid været gavmilde og vist god vilje til at hjælpe mennesker i nød, og i år var ikke en undtagelse, idet det samlede resultat af indsamlingen beløb sig til små 85.000 kroner! De frivillige indsamlere var rundt på 89 ruter, og de kunne alle berette om gode oplevelser, når de ringede på folks døre. Også eleverne fra Bøvling Efterskole, hvor de unge på eget initiative samlede ind, kom der et fint resultat på ialt små 6.000 kroner.

De mange penge kan for eksempel skaffe varmt vintertøj og tæpper til flygtninge, der har været nødsaget til at flygte til områder, hvor der er meget koldere end der, hvor de kommer fra.

Et rigtig flot resultat fra Lemvig Kommune og herunder selvfølgelig også Nørre Nissum.

Recent Posts
Archive
bottom of page