Affaldsindsamling i Nørre Nissum

April 19, 2016

 

Den årlige affaldsindsamling i Lemvig Kommune foregår i disse dage. Nr. Nissum Borgerforening deltager på lige fod med mange andre i denne oprydning. Oprydningen er tilrettelagt i samarbejde med vores lokale børnehave Degneparken, Nr. Nissum Skole, Fenskær Efterskole, Kongensgård Efterskole og Nr. Nissum Efterskole.


Byen deles op i 4-5 distrikter, som fordeles mellem deltagerne. Denne ordning har fungeret på en god måde i mange år, og optællingen efterfølgende har vist, at der bliver samlet meget affald i Nr. Nissum. Tidspunktet for affaldsindsamlingen tilrettelægges af deltagerne selv og vil derfor foregå på forskellige dage tæt på den fælles affaldsindsamling i Lemvig Kommune.

Please reload

Recent Posts

April 15, 2020

April 15, 2020

August 18, 2019

August 5, 2019

Please reload

Archive
Please reload