top of page

Flytning af Degneparken bliver dobbelt så dyr!
Det gik rent galt i vurderingen af, hvad det vil koste at flytte Degneparken til Nørre Nissum Skole. Administrationen havde i første omgang beregnet flytningen til at koste tre millioner kroner, men nu viser beregningerne et bundtal på 7,5 millioner kroner.


Udvalgsformand Henrik Thygesen er tydeligvis både overrasket over og utilfreds med, at der var stillet et beløb på tre millioner kroner i udsigt, og at det nu ser ud til, at det bliver halvanden gang dyrere. Dette har sat processen midlertidigt i stå rent politisk, idet Henrik Thygesen ikke er indstillet på at gå til byrådet for at bede om yderligere 4,5 millioner kroner, derfor skal sagen til ny behandling.


Selv om dette på kort sigt udskyder flytningen af Degneparken, er det fortsat meningen, at man vil indføre den såkaldte landsbymodel i Nørre Nissum, hvor skole og dagtilbud ligger på samme adresse. Formanden kan ikke umiddelbart forklare, hvorfor der er skudt så langt forbi vurderingen, men han slår fast, at tallene nu skal gennemgås, og at der skal findes en løsning på udfordringen. Han lover også, at den endelige løsning skal kvalitetsmæssigt ligge på niveau med, hvad der er gjort andre steder i kommunen.


Recent Posts
Archive
bottom of page