top of page

Skovrejsning i Nørre Nissum


Vi har ventet rigtig længe på, at vores nye skov skulle plantes og tage form. Oprindeligt var det meningen, at startskuddet skulle have lydt sidste efterår, men vejret var ikke samarbejdsvilligt, idet sommeren var usædvanlig våd, så vi fik udsættelse til den 15. maj i år. Og næsten på klokkeslet gik arbejdet igang mellem Grummegårdsparken og Søndermarken, hvor udplantningen nu er i fuld gang.

Nogle få frivillige, anført af forman Ove Damgaard, går ydermere igang med traktorer og plasticbaljer for at samle mursten, marksted, plasticaffald og gammelt jern omkring den nye lille sø nær ved Søndermarken og Nørre Nissum Skole har stillet nogle specialklasselever til rådighed for at give en hånd med, naturligvis på helt frivillig basis!

Læg vejen forbi og følg udviklingen.

Recent Posts
Archive
bottom of page