top of page

Lokal  ”Venligboer” Gruppe i  Nørre  Nissum


Gruppen er helt uformel og åben for alle, der har lyst til hygge, samvær og leg. Nationalitet har intet at gøre i gruppen. Alle er velkommen enten man er fra Danmark, USA, Eritrea, Sydafrika, Rumænien, Syrien eller....., for formålet er at lære hinanden at kende, som medborgere og naboer og evt. give en hjælpende hånd, hvor der er brug for det, enten det er lån af en trillebør eller en boremaskine, hjælp til små-indkøb, bytning af aviser/ugeblade, udveksle erfaringer, anbefale bøger eller bare en lokal gåtur eller en kop hurtig formiddagskaffe og dermed gøre Nørre Nissum til et endnu bedre sted at bo. Om du er 17 eller 87 år gammel har intet med sagen (og samværet) at gøre.

Tilmeld dig på vores FaceBook side “venligboernenørrenissum” og støt op om det nye tiltag!

Søndag den 12. juni kl. 14.30 er der stablet et hurtigt møde på benene. Er vejret godt, mødes vi ved Byskov Mose, skulle det regne og blæse mødes vi hos Nina Svendsen, Elleparken 4 i Nørre Nissum. Bring evt. kaffe eller te og kage (til jer selv) og en fodbold eller frisbee.

Kom frisk! Alle er velkommen!

Recent Posts
Archive
bottom of page