Sidste ord med på vejen vedr. Varmeværket

July 11, 2016

 

 Som nævnt tidligere her på siden er advokat Henrik Lindebod ikke enig i den måde, Lemvig Varmeværk tilskriver renter til det udligningsbeløb, som varmeforbrugerne i Nørre Nissum skal betale. Lindebod udtaler: ”Det er vigtigt at slå fast, at varmeværket ifølge Energilsynets afgørelse ikke må opkræve rente, hvilket jeg mener, at værket alligevel gør”.

 

På trods af denne udtalelse vil advokaten ikke klage over sagen l Energiklagerådet, idet han mener, at hans klienter i denne sag er blevet behandlet fair, og som de skal. Det betyder, at det nu er op til den enkelte varmeforbruger, om de vil forfølge sagen videre.

Derved er der øjensynligt sat et foreløbigt stop for denne langvarige sag!

Please reload

Recent Posts

April 15, 2020

April 15, 2020

August 18, 2019

August 5, 2019

Please reload

Archive
Please reload