De nye medborgere i Nørre Nissum

March 24, 2017

 

 

 

 Nørre Nissum Borgerforening får ofte interesserede forespørgsler til de flygtninge, som er bosiddende her i byen. Borgerforeningen har en rigtig god kontakt til vores nye medborgere, bl.a. gennem kontaktfamilier, lektiecafeerne og mandag aftenerne i Østcenteret, hvor International Netværk mødes mellem kl. 19 og 21. (Alle er velkomne). 

 

Mange af de nye medborgere er kommet i praktik, en del er kommet i job og andre arbejder hårdt for at komme videre både med det danske sprog, den danske kultur og for at komme lidt tættere på de lokale danskere i vores by. 

 

I skrivende stund er der 42 flygtninge bosiddende i Nørre Nissum fordelt som følger:

8 familier bestående af 14 voksne

8 skolesøgende børn

7 børnehave/vuggestue børn

13 singler

 

Fra Kommunes side er der planer om nye tilflyttere, men det vides ikke hvornår. 

Please reload

Recent Posts

April 15, 2020

April 15, 2020

August 18, 2019

August 5, 2019

Please reload

Archive
Please reload