top of page

De nye medborgere i Nørre Nissum

Nørre Nissum Borgerforening får ofte interesserede forespørgsler til de flygtninge, som er bosiddende her i byen. Borgerforeningen har en rigtig god kontakt til vores nye medborgere, bl.a. gennem kontaktfamilier, lektiecafeerne og mandag aftenerne i Østcenteret, hvor International Netværk mødes mellem kl. 19 og 21. (Alle er velkomne).

Mange af de nye medborgere er kommet i praktik, en del er kommet i job og andre arbejder hårdt for at komme videre både med det danske sprog, den danske kultur og for at komme lidt tættere på de lokale danskere i vores by.

I skrivende stund er der 42 flygtninge bosiddende i Nørre Nissum fordelt som følger:

8 familier bestående af 14 voksne

8 skolesøgende børn

7 børnehave/vuggestue børn

13 singler

Fra Kommunes side er der planer om nye tilflyttere, men det vides ikke hvornår.

Recent Posts
Archive
bottom of page