top of page

Nr. Nissum Håndbryg


“Iværksætter” er et ord man ser ofte både i aviser og på de sociale medier. Der er energi, positivitet og mod i det ord!! Og iværksættere er netop det, som Anette og Jens Grøn kan kalde sig fra den 1. juni 2017. Da åbner parret nemlig deres egen gårdbutik, hvor der sælges mange forskellige ting – alle af højeste kvalitet, som f.ex. øl- og grillpølser fra Slagter Mortensen, saft fra Mokko, direkte vinimport fra Frankrig, kvalitets kaffe og te, og gavekurve i enhver prisklasse.

Men det bærende element i gårdbutikken er Jens Grøns egne øl som han brygger i sit nyetablerede firma Nr. Nissum Håndbryg, hele ti forskellige slags er det blevet til indtil videre. Ølbrygning er noget Jens har syslet med gennem flere år, men nu tager han så skridtet fuldtud, og på sigt håber han, at hans øl vil blive tilbudt i lokale restauranter.

Men parret har masser af planer for den nærmeste fremtid, hvor det er meningen, at der skal indrettes en relax-afdeling med festhytte, sauna og vildmarksbad med udsigt over sø og park, og i en lidt mindre målestok skal der også indrettes Bed & Breakfast, og indtil den del står klar regner Jens og Anette med, at der anlægges nogle få pladser til autocampere/campingvogne.

Jens Grøn har ikke megen tid til at holde fri, idet han i det daglige arbejder som postbud, og Anette Grøn fortsætter sit job som kontorassistent på en lokal efterskole.

Hvor er det dejligt, at se et så fantastisk initiativ her i vores lille by. Håber Borgerforeningens medlemmer vil støtte godt op omkring Nr. Nissum Håndbryg, og fra Borgerforeningens Bestyrelse skal der lyde et kæmpe TILLYKKE og GOD VIND FREMOVER.

Recent Posts
Archive
bottom of page