top of page

Nørre Nissum Skole- og Børneunivers

Fredag den 15. september var der indvielse af landsbyordningen Nørre Nissum Skole- og Børneunivers. Landsbyordningen indebærer, at vuggestuen og børnehaven nu definitivt er flyttet fra Degneparken og til skolen, og dermed er skole og pasningsordninger samlet på et sted. Sammenlægningen har stået på et stykke tid, men er nu endelig afsluttet, hvilket blev markeret fredag eftermiddag.

Her kunne man lytte til officielle taler ved formanden for Familie- og Kultur Henrik Thygesen og borgmester Erik Flyvholm, som efterfølgende med hjælp fra flere børn klippede den røde snor over som markering af det fremtidige lokale- og samarbejdsfællesskab mellem skole og daginstitutioner.

Der var til lejligheden lavet en fællessang, som blev sunget, og elever fra skolens 6. klasse fremførte et musikalsk indslag.

Efterfølgende var der åbent hus i de nye lokaler og på den spændende nye legeplads, som omkranser skolen, og de mange besøgende kunne udover at tage lokalerne i øjesyn nyde et lækkert kaffebord.

Recent Posts
Archive
bottom of page