top of page

Besøg på Nr. Nissum Håndbryg


Torsdag den 5. oktober havde Nørre Nissum Borgerforening inviteret nissumborgerne på virksomhedsbesøg på Nørre Nissum Håndbryg. 32 personer havde taget imod tilbuddet og fik en spændende og inspirerende aften hos Anette og Jens Grøn. Der blev vist rundt både i bryggeriet og i relax-området. Anette og Jens fortalte om dagligdagen på stedet og om deres tanker for fremtiden. De har et stort ønske om, at stedet udover et veldrevet bryggeri også bliver brugt som Bed & Breakfast, og at relax-området senere bliver udvidet med et vildmarksbad. Håbet er, at der for mindre grupper kan afvikles bryggekurser. Jens gav en en orientering om, hvordan man brygger øl, og der blev rig lejlighed til at spørge ind til deres planer for stedet og ikke mindst mulighed for at smage på nogle af de allerede producerede øl. Stedet rummer ligeledes en butik, hvor det er muligt at købe de fremstillede øl.

Der blev alt i alt en både hyggelig og interessant aften. Der var bred enighed om, at øllene smagte rigtig godt! Det bliver spændende at følge det fortsatte forløb på stedet.

Recent Posts
Archive
bottom of page