Erhversministeriets Landdistriktspris

October 15, 2017

 

Nørre Nissum Borgerforening ønsker  ”De Frivillige ved Bovbjerg Fyr” et stort tillykke med tildelingen af Erhvervsministeriets Landdistriktspris, som blev uddelt den 2. oktober 2017.  Det er fuldt fortjent, de frivillige ved Fyret udfører et fantastisk flot arbejde, der nu tiltrækker ca. 50.000 gæster årligt.

 

Region Midtjylland havde indstillet Nørre Nissum Borgerforening til at modtage prisen, og vi er selvfølgelig glade for den opmærksomhed fra Regionsrådets side, og at være blandt de 40 der var indstillet ialt, synes vi bestemt, at det er rigtig fint, at der har været hele to kandidater fra Lemvig Kommune.

 

Foto: ©piabarksdale

Please reload

Recent Posts

April 15, 2020

April 15, 2020

August 18, 2019

August 5, 2019

Please reload

Archive
Please reload