Juletræet tændes

November 23, 2017

 

Traditionen  tro  tændes  juletræet  på Midtpunktet  den  første  søndag  i  Advent, klokken  17.00 –  i  år  den  3.  december.  

 

Sammen  synger  vi  nogle  af Julens  kendte  og  hyggelige  sange,  nyder  det  flotte  træ, som  i  år  har  endnu  flere  lys  på  grenene.  En  gruppe  elever  fra  Kongensgård  Efterskole  sørger  allerede  fra  klokken  16  for  boller  og  varm  chokolade. 

 

Eleverne  deltager  derved  i  den  årlige  event  ”Bag  for en  Sag”, hvor  der  hvert  år  samles  penge  ind  til  Børns  Vilkår  -  eleverne  har  i  år  valgt  at  donere  årets  overskud  til   ”Børne Telefonen”,  som  modtog  årets  UNICEF Pris 2017.  Børne Telefonen  er  en  organisation, hvor  der  hver  dag  året  rundt  sidder  frivillige  parat  til  at  lytte  og  rådgive  børn  og  unge  om  deres  problemer.

 

Udover  boller  sælger  eleverne  også  hjemmebagte  pebernødder  og   havregrynskugler  -  lige  til  at  blive spist  derhjemme, når  adventskransens  første  lys  tændes!  Støt  det  gode  formål!

Please reload

Recent Posts

April 15, 2020

April 15, 2020

August 18, 2019

August 5, 2019

Please reload

Archive
Please reload