Ove Damgaard indstillet til Lemvig Prisen

December 4, 2017

 

Nok en kandidat er blevet indstillet til den årlige

 

             LEMVIG PRISEN – GODE LIV PRISEN

 

Dennegang en kandidat fra Nørre Nissum, nemlig Borgerforeningens formand, Ove Damgaard.  Poul Munk Povlsen, som har indstillet Ove, skriver blandt andet:  

 

”At Nørre Nissum i år blev valgt som Årets Landsby beror ikke på tilfældigheder, en stor del af æren skal tilgå Ove, for hans utrættelige arbejde med alt lokalt til fordel for Nørre Nissum.  Ove er en ildsjæl, går altid foran og er altid parat til at sætte nye initiativer i søen.  Selv uden for vor bys rammer er han en aktiv medspiller, bl.a. som formand for alle lokalafdelinger i Lemvig Kommune. Også i den lokale naturfredningsforening er hans store arbejdsindsats værdsat, ligesom han som næstformand i LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern er med til at fremme udviklingen af landdistrikterne”.

 

Ove Damgaard er den syvende kandidat til den flotte pris.

Please reload

Recent Posts

April 15, 2020

April 15, 2020

August 18, 2019

August 5, 2019

Please reload

Archive
Please reload