top of page

Julehilsen til alle beboere i Nørre Nissum


Bestyrelsen for Nørre Nissum Borgerforening vil gerne ønske alle beboere i Nørre Nissum en glædelig jul og et godt nytår.

Set fra bestyrelsens side har 2017 været et rigtigt godt år for Nørre Nissum. Tildelingen af prisen som Årets Landsby i Region Midtjylland har været med til at bringe Nørre Nissum på landkortet. Det har givet os opmærksomhed i Lemvig Kommune, men også i omegnskommunerne.

Vi kan glæde os over, at udviklingen på en række områder går rigtig godt. Der bliver flere arbejdspladser, og hussalget går godt. Der er i år solgt ca. 20 huse. Det er en fordobling i forhold til tidligere år.

Byrådet har besluttet at udstykke foreløbig 5 byggegrunde med fjordudsigt på ”Hanssons Mark” ved Nissumby. Det gør det muligt, at bygge et nyt hus, hvis det er det man gerne vil.

I forbindelse med ansøgningen om at blive Årets Landsby opgjorde vi antallet af arbejdspladser i Nørre Nissum til mere end 400, hvoraf over 200 ligger på skolerne, Seminariet og Seniorhøjskolen.

Det er rigtig flot i en landsby med ca. 1370 indbyggere. Vi kan glæde os over, at børnetallet i såvel børnehave som skole igen stiger. Det faldende indbyggertal har i mange år været vores største udfordring.

Vi vil gerne sige tak til alle, vi har samarbejdet med og alle, der har deltaget i vores arrangementer i det forløbne år. Tak til alle, der støtter vores arbejde ved at være medlem af Borgerforeningen.

En særlig stor tak til alle de beboere, der gennem frivilligt arbejde gør et stort arbejde for sognet. Det gælder bl.a. omkring Lokalarkivet, Byskov Mose, Høgsgaard Strand, Midtpunktet og arbejdet omkring integration af flygtninge og østeuropæere (International Networking).

Lige nu kan vi igen glæde os over at julebelysningen lyser op i Hovedgaden og Seminariebyen. Tak for det.

På bestyrelsens vegne

Ove Damgaard

Recent Posts
Archive
bottom of page