Populære X-Factor dommer, Thomas Blachmann, deltager i Uddannelsesdebatten

April 10, 2018

 

Populære X-Factor dommer, Thomas Blachmann, deltager i Uddannelsesdebatten i Nørre Nissum i september.

Thomas Blachmann har for nylig argumenteret for, at den nuværende understøttende undervisning i folkeskolen skal udskiftes med et idéfag. Det skete ved en høring for Folketingets skolepolitikere, og det vil han igen debattere ud fra, når han kommer til årets Uddannelsesdebatten den 8. september. Udover at være kendt som dommer i det populære TV-program har Thomas Blachmann de senere år slået sit navn fast som meningdanner med markante holdninger

 

Temaet for årets folkemøde på undervisningsområder er det kønsneutrale uddannelsessystem, og arrangørerne er ved at have det omfattende program på plads. På nuværende tidspunkt ligger det fast, at undervisningsminister Merete Riisager (LA) vil holde åbningstalen efter den officielle åbning af mødet, som foretages af borgmester Erik Flyvholm.

Please reload

Recent Posts

April 15, 2020

April 15, 2020

August 18, 2019

August 5, 2019

Please reload

Archive
Please reload