top of page

Populære X-Factor dommer, Thomas Blachmann, deltager i Uddannelsesdebatten


Populære X-Factor dommer, Thomas Blachmann, deltager i Uddannelsesdebatten i Nørre Nissum i september.

Thomas Blachmann har for nylig argumenteret for, at den nuværende understøttende undervisning i folkeskolen skal udskiftes med et idéfag. Det skete ved en høring for Folketingets skolepolitikere, og det vil han igen debattere ud fra, når han kommer til årets Uddannelsesdebatten den 8. september. Udover at være kendt som dommer i det populære TV-program har Thomas Blachmann de senere år slået sit navn fast som meningdanner med markante holdninger

Temaet for årets folkemøde på undervisningsområder er det kønsneutrale uddannelsessystem, og arrangørerne er ved at have det omfattende program på plads. På nuværende tidspunkt ligger det fast, at undervisningsminister Merete Riisager (LA) vil holde åbningstalen efter den officielle åbning af mødet, som foretages af borgmester Erik Flyvholm.

Recent Posts
Archive
bottom of page