top of page

Stigende antal ansøgere til lærerstudiet i Nørre Nissum


Der er sket en enorm stigning at antallet af unge, der har tilmeldt sig lærerstudiet i Nørre Nissum, og hele 64% af ansøgerne har valgt Nørre Nissum som første prioritet. Tager man det samlede antal ansøgninger, er det steget med næsten en tredjedel – 32,1%. Det skal dog nævnes, at det ikke er alle, der vil læse i Nørre Nissum, idet der sikkert oprettes en afdeling i Holstebro under Nørre Nissum, og på baggrund af den store tilmelding forventer direktøren for VIA University College, Harald Mikkelsen, at en afdeling i Holstebro bliver en realitet.

95 har søgt Nørre Nissum som første prioritet mod blot 58 sidste år, og samlet har 140 skrevet Nørre Nissum på som prioriterede ønsker, hvor det seneste års tal var 106.

Recent Posts
Archive
bottom of page