Endnu en hyggelig aften i Mosen

August 21, 2018

 

 

Den 9. august klokken 18 bød Nørre Nissum Borgerforening velkommen til over 100 sultne og veloplagte borgere til den årlige “grisefest” I Byskov Mose.  På trods af, at skyerne så lidt truende ud, bænkede folk sig både inde og ude, og da den første regndråbe kom, var klokken blevet 21.30 og både festen og oprydningen var afsluttet. 

 

Det var som sædvanligt en hyggelig aften med højt humør, musik, fællessang og ikke mindst dejlig mad.  Det var skønt at se flere yngre familier med børn samt nye tilflyttere være med i år.


Borgerforeningens formand, Ove Damgaard, bød alle hjertelig velkommen og derefter gik snakken lystigt ved de lange borde, og både de to helstegte pattegrise, pølser og dejlige salater blev nydt fuldt ud.


Som altid takker Borgerforenngen for den solide, lokale opbakning og for det flotte fremmøde.


Den gode tradition gentages næste år!

Please reload

Recent Posts

April 15, 2020

April 15, 2020

August 18, 2019

August 5, 2019

Please reload

Archive
Please reload