top of page

Sangmaraton på Uddannelsesdebatten


Kom og syng med på sangmaratonen på Uddannelsesdebatten i Nørre Nissum. Alle lokale og gæster er velkomne i højskoleteltet lørdag 8. september kl. 9.30-15.00. Her kan I høre forskellige mennesker motivere fællessange og invitere os alle til at synge med. Det er gratis, og I kan droppe ind og ud.

Vi vil med fællessangen i højskoleteltet invitere til samvær, latter og eftertanke. I kan droppe ind og ud, som det passer jer og ellers gå rundt og være med i Uddannelsesdebatten i Nørre Nissum.

Kom og hør hvad disse mennesker har på hjerte, og syng med dem. Og så skal vi selvfølgelig også fejre, at 8. september er Grundtvigs fødselsdag. Vi slutter arrangementet af med at synge den nye fødselsdagssang ”Fantastiske fødselar”, der vandt P2s konkurrence i foråret.

Sangmaratonen på Uddannelsesdebatten ligger i højskoleteltet og er arrangeret af Skolebyen Nørre Nissum; Skolebyen er Nørre Nissum Efterskole, Fenskær, Kongensgaard, lærerseminariet, hf og SeniorHøjskolen.

Recent Posts
Archive
bottom of page