Årets Fastelavnsfest i Østhallen

March 17, 2019

 

 

Børn såvel som voksne mødte talrigt op til den årligt tilbagevendende fastelavnsfest I Østhallen. Omkring 250 var mødt op ialt, og rigtig mange børn var klædt ud i flotte og farverige dragter.  Arrangementet var et vellykket samarbejde mellem fire forskellige foreninger i Nørre Nissum: GNIF, KFUM, Familie og Samfund samt Spejderne. Der var fastelavnsboller i massevis samt sodavand og slik til børnene og kaffe til de voksne. Katten blev selvfølgelig slået af tønden, og der blev kåret op til flere kattekonger og kattedronninger.


En stor tak til alle de frivillige kræfter, som gjorde det muligt for en dejlig oplevelse for små som store.

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

April 15, 2020

April 15, 2020

August 18, 2019

August 5, 2019

Please reload

Archive
Please reload