top of page

Velkommen til Skolernes Landsby!

Nørre Nissum Skole & Børneunivers

 

Nørre Nissum Skole blev indviet i 1962 og har siden da baseret undervisning og samvær på et 5-punkt værdigrundlag for alle – elever såvel som medarbejdere:

Tryghed, Trivsel, Ligeværdigt samarbejde, Samspil og demokrati, Engagement.

Disse mål vil til enhver tid være inkluderet  i skolens hverdag og i den fremtidige planlægning.

Skolen har klassetrin fra  0. til 10. klasse, samt en special afdeling, som kommer fra forskellige kommuner.

Udover skolen indholder børneuniverset vuggestue og børnehave.

 

Klik her for mere information.

 

Nørre Nissum Skole & Børneunivers

Skolevænget 11, 7620 Lemvig

9663 1650

http://regionoest.skoleporten.dk/sp

nr.nissum@lemvig.dk

 

 

SFO Skattekisten

Skolevænget 11

7620 Lemvig

 

Tlf. Skattekisten 96 63 16 61

Kongengaards Efterskole

 

Kongensgaard Efterskole er en almen efterskole, som gør det sjovt og spændende at arbejde med sund kost og motion, så livet bliver lidt lettere.  Og efterskolen har modtaget den mest smilende smiley fra Fødevarestyrelsen!  Der er lagt vægt på kreative fag såvel som værkstedsfag og almindelige skolefag. 

 

Efterskolens mål er skabe et fællesskab med ligevægt, frisind, livsglæde og selvværd hånd i hånd med med pligter og ansvar.  Udover det almindelige skema byder et skoleår på oplevelser som skitur, lejrtur, koncerter, gallafest, karneval og meget mere.

 

Kongensgaard Efterskole har plads til små 100 elever - både piger og drenge.  Skolen er bygget på et kristent og livs- og menneskesyn.

 

Klik her for mere information.

 

Kongensgaard Efterskole

Ringvej 80, 7620 Lemvig

9789 1544

http://www.kge.dk

kge@kge.dk

Fenskær Efterskole

 

Fenskær Efterskole er en specialefterskole med et skræddersyet uddannelsestilbud til unge, der fagligt eller social har været i klemme i det gængse uddannelsessystem.  På Fenskær Efterskole fokuseres der på elevernes styrker frem for fejl og mangler.  Ved slutningen af hvert ophold tilbyder Fenskær Efterskole et udslusningsforløb  (3U), som byder på en fantastisk mulighed for elevernes fortsættelse af den uddannelse og selvstændighedsgørelse, de har modtaget på skolen. Fenskær Efterskole har plads til 66 elever på det ordinære efterskoleforløb, hvor vi bestræber os på at fordele antallet ligeligt mellem piger og drenge.

 

Klik her for mere info

 

Fenskær Efterskole

Kollegievej 5b, 7620 Lemvig

9789 1177

www.fenskaer-efterskole.dk

post@fenskaer.dk

Nørre Nissum Efterskole

 

Nørre Nissum Efterskole blev grundlagt I 1887 – oprindeligt som højskole – og er en selvejende uafhængig institution med plads til 150 elever fordelt mellem to årgange.  Skolen bygger på et folkekirkeligt grundlag, hvor kristendommens værdier kommer til udtryk i det fællesskab, som efterskolen er.  Først og fremmest er det en værdinorm, at alle har ansvar for hinanden, og at der i fællesskabet vises omsorg, så alle kan føle sig trygge og hjemme på efterskolen.

 

Find mere information her.

 

Nørre Nissum Efterskole

Kirkebyen 16, 7620 Lemvig

9789 1004

http://www.nissum.dk

nne@nissum.dk

Senior Højskolen

 

Seniorhøjskolen er en folkehøjskole, der henvender sig til voksne og ældre mennesker, som stadig er aktive og nysgerrige.  Skolen er oprettet og bygget til sit formål i 1971 og har plads til 89 kursister.  Undervisningen foregår dels som valgfag samt mulighed for fordybelse i f.ex. litteratur, historie, musik, natur, religion, kreativitet, vandreture m.m.  

 

Klik her for mere info.

 

Seniorhøjskolen Nørre Nissum

Degneparken 22, 7620 Lemvig

9789 1011

www.seniorhoejskolen.dk

kontor@seniorhøjskolen.dk

Via University Collage

HF & Læreruddannelsen i Nørre Nissum

 

VIA University College/Læreruddannelse i  Nørre Nissum er et uddannelsessted for lærere primært til folkeskolen (dvs. 1. til 10. klassetrin) samt til andre skoleformer under gymnasialt niveau.  Værdinormerne for VIA er baseret på, at der gennem forskning og udvikling sikres en høj kvalitet og løbende ny viden i uddannelsen såvel som i det danske samfund.  VIA University College har et solidt og tæt samarbejde med offentlige og private institutioner i ønsket om at opnå den bedst mulige all-round uddannelse.

 

VIA University College

Svinget 5, 7620 Lemvig

8755 3255

http://www.via.dk

lin@viauc.dk

bottom of page