top of page
Vandreture ved Nørre Nissum

Nørre Nissum ligger smukt op ad Limfjorden i israndslandskabet og er delt i tre mindre bydele: Nissumby, Nissum Kirkeby og Nissum Seminarieby, hvor der er mulighed for at vælge om man vil bo med udsigt til vandet, eller i læ nedenfor bakken med kortere afstand til skole, indkøb og fritidshal.

 

I området er der afmærkede vandrestier som frit kan benyttes. Stierne giver en mulighed for at se forskellige afkroge omkring Nørre Nissum og samtidig nyde den flotte natur. I løbet af 2020, er Nørre Nissum Borgerforening i gang med at opgradere vandreturene med afmærkning samt nye rutebeskrivelser. Mange af ruterne er gamle men har trængt til en kærlig hånd. På mange af turene kommer du ind over private veje og marker. Vi har tilladelse fra lodsejerne, men beder alligevel alle at vise hensyn, når de færdes i naturen. Det er kun glædelig, at lodsejerne vil dele naturværdierne med andre. På kortet nedenunder kan du se de vandreturene som findes på nuværende tidspunkt. Efterhånden som ruterne er genmarkeret og rutebeskrivelserne er lavet, blive de lagt på her.

Klik på linkene for at hente de enkelte beskrivelser som du kan se på din telefon eller printe og have med i hånden.

Beskrivelserne er udarbejdet af Niels Stidsen, Poul Trelborg og Peter Chapman. Billeder © Peter Chapman og Poul Trelborg.

Vandretur Oversigtskort.JPG

Hent turbeskrivelserne nedenunder

Oversigt over vandreture
Vandretur 1 - Østergårde, Sandholmdalen og Kongensgård Dal (3,2 km / 4,5 km)
Vandretur 2 - Seminariebyen og fjorden (6,5 km / 9,5 km)
Vandretur 3 - Sporet ved Høgsgaard og Hunskær (2,5 km)
Vandretur 4 - Gejlgård, Ejdal og Byskov (5,4 km / 7,8 km)
Vandretur 5 - Hjertestien (6,8 km)
Vandretur 6 - Lundgård og Tved (4,5 km)
Vandretur 7 - Nissumby og Hvidstenhede (3,4 km)
Vandretur 8 - Ringvejen (5,2 km)
_MG_1055.jpg

”På tur ved Gejlgård og Møllebakke”

bottom of page