top of page

Nok et Fantastisk År for Lemvig Varmeværk

Lemvig Biogasværk har haft et formidabelt år, således at der kan returneres ti millioner kroner til Lemvig Varmeværk. Resultatet er lidt af en overraskelse, idet bioanlægget har gennemgået store ombygninger, og i forbindelse hermed har en reaktortank konstant været ude af drift, og alligevel er der blevet produceret mere gas end nogensinde før. Og da der samtidig har været færre udgifter end forventet, slutter året med et klækkeligt overskud på hele ti millioner kroner. Da hverken biogasværket eller varmeværket må ligge inde med en stor pose penge, overføres beløbet til Lemvig Varmeværk og dermed til forbrugerne. Formanden, Niels Stidsen, ved endu ikke helt, hvad beløbet skal bruges til, men efter at næste driftårsbudget bliver lagt på plads, er tilbagebetaling til forbrugerne selvfølgelig på dagsordenen. Et af punkterne på budgettet er dog, at det gamle varmeværk på Industrivej på sigt skal fjernes, efter at det nye anlæg på Merkurvej sørger for produktionen, og det skal der naturligvis bruges penge til.

Uanset hvilken løsning vi vælger, kan det kun blive til glæde for vores varmeforbruger, siger en tilfreds Niels Stidsen!

Recent Posts
Archive
bottom of page