top of page

Vi har brug for din hjælp

:

Alle I Nørre Nissum kan være stolte af, at vi vandt prisen som Årets Landsby 2017. For at vinde var der otte kriterier, som skulle vurderes, hvoraf et var ”Befolkningstilvækst”, og her stod Nørre Nissum stærkt.

Nogle af vores tilflyttere kommer fra steder, som ligger langt herfra, Congo, Eritrea, Syrien m.fl. og er kommet hertil pga svære tilstande i deres respektive hjemlande. For disse mennesker kan det – især i starten – være vanskeligt at finde et ståsted i det danske samfund. De skal lære et nyt sprog, en ny kultur, en ny skole- og arbejdskultur samt bunkevis af små ting i dagligdagen, som vi danskere er opvokset med og tager for givet.

DET ER SVÆRT -- OG DE HAR BRUG FOR HJÆLP!

Har du/I overskud og tid til at give vores nye medborgere en hjælpende hånd, så det bliver bare en lille smule lettere for dem at blive en del af vores samfund, har vi p.t. fire familier, der har brug for en kontakt- person/kontaktfamilie.

Blot en time eller to om ugen (eller efter aftale) vil gøre en kæmpeforskel. Der kræves ingen særlige kvalifikationer - bare lyst og medmenneskelighed!

Håber du/I gerne vil høre mere, ring til Gunvor på tlf. 6177 2633

Recent Posts
Archive
bottom of page