top of page

Sct. Hans aften på Høgsgaard Strand


Traditionen tro holdt Nørre Nissum Borgerforening igen i år Sct. Hans Aften på Høgsgaard Strand. Vejret var typisk dansk sommervejr med vind og byger, men heldigvis også med sol. Dog måtte den første del af festlighederne holdes indendørs i Høgsgaard Lade, hvor der blev indtaget pølser, sodavand og øl. Helge Michno akkompagnerede de ca. 60 fremmødte voksne og børn til to traditionelle Thøger Larsen sommersange, nemlig ”Du danske sommer, jeg elsker dig” og ”Danmak nu blunder den lyse nat”, hvorefter årets båltaler, Jytte Paarup, holdt en interessant og vedkommende tale.

Herefter var regnen holdt op, og alle deltagerne gik ned til stranden, hvor bålet blev tændt og Drachmanns ”Midsommervisen” blev sunget. Bålet med heksen på toppen brændte flot, og børn og voksne nød en fin aften på Høgsgaard Strand.

Jytte fik et fortjent bifald for sin båltale og kvitterede med et tilbud om, at interesserede kunne mødes op på en af skolerne en dag for at fremstille fuglekasser til glæde for fugle og alle naturinteresserede beboere. Jytte stiller ganske gratis materialer til rådighed, idet hun her vil bruge nogle af pengene, som hun sidste år blev tildelt, da hun modtog Lemvig Naturfredningsforenings ”Naturpris”. Også Helge Michnos fine guitarspil blev påskønnet.

Tak for et solidt fremmøde!

Recent Posts
Archive
bottom of page