top of page

Borgerforeningen vil klæde Nr. Nissum i forårsfarver


I forbindelse med at Nørre Nissum blev kåret som Årets Landsby 2017 fulgte der en check med på 150.000 kroner, som skal benyttes til mange forskellige formål til glæde, gavn og fornøjelse for alle beboere i Nørre Nissum.

Et af de tiltag som Nørre Nissum Borgerforening har valgt at føre ud i livet er at indkøbe blomsterløg for en del af pengene. Løgene skal plantes i løbet af oktober måned på strategiske områder, som ligger ud til byens veje og gader.

Selvom vi har tilsagn om en rendegraver og mandskab,er der stadig brug for mange frivillige hænder til at få løgene i jorden, og vi beder derfor beboerne i Nørre Nissum om at møde talrigt op – med skovl, spade, hakke og boremaskine* – lørdag den 28. oktober, kl. 10 - 15 på adressen Seminarievej 83, hvor man vil få udleveret blomsterløg samt info om plantestederne. Projektet er helt afhængig af massiv opbakning af beboerne i Nørre Nissum, da løgene jo ikke hopper jorden af sig selv!

Som en lidt anderledes efterårsaktivitet er Nørre Nissum Skole samt byens tre efterskoler inviteret til aktivt at deltage i udplantningen, hvor Borgerforeningens bestyrelse forærer skolerne flere hundrede blomsterløg mod at skolernes elever står for plantningen foran deres respektive skoler.

Som belønning for indsatsen kan enhver frivillig deltager købe 20 flotte blandede blomsterløg til eget brug for bare 20 kroner.

For yderlig information: tlf 3177 2743

*Ifølge Kommunens tekniske afdeling er en boremaskine et fantastisk værktøj til at lave passende huller til blomsterløgene!

Recent Posts
Archive
bottom of page