top of page

Der er nu fem hjertestartere i Nørre Nissum


En lille del af beløbet, som Nørre Nissum Borgerforening fik i forbindelse med udnævnelsen til Årets Landsby er blevet brugt til at indkøbe en hjertestarter, som i nærmeste fremtid vil blive opsat ved genbrugsbutikken i Hovedgaden. Ti nissumborgere, blandt andre en del af personalet i Genbrugsbutikken, deltog torsdag den 4. januar i et lille førstehjælpskursus på Redningsringen i Lemvig, hvor også brugen af hjertestartere blev introduceret.

Under kurset blevet man ligeledes gjort opmærksom på en lille app fra TrygFonden: “hjertestart”, som man med fordel gratis kan downloade på sin telefon. Appen giver en fin introduktion til, hvordan man udfører førstehjælp, og samtidig kan man på appen se, hvor i Nørre Nissum de enkelte hjertestartere er placeret.

Der er nu 5 hjertestartere i byen, en på Fenskjær Efterskole, en på Seniorhøjskolen, en i Østhallen, en privat hos Erik Højland på Sejbjerg og den sidste ved Genbrugsbutikken i Hovedgaden

Recent Posts
Archive
bottom of page