top of page

Velkommen til Seniorhøjskolens nye forstander

Den 1.1.2018 fik SeniorHøjskolen i Nørre Nissum ny forstander. Den 40 årige Maria Kangas Christensen er flyttet til byen med sin familie bestående af fire børn i alderen 4-9 og hendes mand, Martin. Parret er flyttet hertil fra Amager og har glædet sig til deres nye liv i det vestjyske, hvor bla. dét at børnene kunne følge mere med i deres arbejdsliv har haft en stor indflydelse på beslutningen om skiftet. Maria er desuden vokset op i Herning og er derfor fortrolig med den midt- og vestjyske natur og mentalitet, og har ligeledes familie i nærheden.

“Vi er en familie, som elsker at være sammen og isæt det at være aktive sammen, så de mange muligheder herude har bestemt også være medvirkende til vores beslutning om at rykke teltpælene op til fordel for livet på landet”, siger Maria.

Maria er cand. mag i Retorik og har en bachelorgrad i Finsk, teatervidenskab og nordiske studier. Hun har stor erfaring i ledelse med baggrund i forskellige stillinger på Københavns Universitet. Hun har desuden været leder af Nationalt netværk af skoletjenester og har bl.a. arbejdet med at hjælpe skoler med pædagogisk tilrettelagte museumsbesøg. Hun kommer til SeniorHøjskolen fra en stilling som specialkonsulent i Frederiksberg Kommunes skoleafdeling.

Maria har beskæftiget sig med undervisning, læring og oplysning gennem mange år, og foruden sin store ledelseserfaring, kan hun med sin store viden om sprog og formidling i høj grad bidrage til, at SeniorHøjskolens kursister får undervisning og oplysning af høj kvalitet.

Familien er faldet godt til i Nørre Nissum og er så småt ved at vende sig til den nye hverdag. En af de mange fordele ved højskolelivet, er det netværk det giver og familien føler sig da også særdeles godt taget imod. Hos dem er man altid velkommen til at stoppe forbi til en snak og en kop kaffe. Og de glæder sig til at lære nærområdet bedre at kende.

Borgerforeningen ønsker Maria og hendes familie hjertelig velkommen til Nørre Nissum.

Recent Posts
Archive
bottom of page