Årets affaldsindsamling i Nørre Nissum 2018

March 19, 2018

 

Vi nærmer os igen tiden for årets affaldsindsamling i Lemvig Kommune. Affaldsindsamlingen  foregår i uge 16 fra den 16. - 20. april. Det er et samarbejde mellem Lemvig Kommune, Lemvig Landboforening, Mediehuset Lemvig og Danmarks Naturfredningsforening.

 

Her i Nørre Nissum foregår indsamlingen på samme måde som tidligere år. Opgaven er lagt i hænderne på Kongensgård Efterskole, Fenskær Efterskole, Nørre Nissum Efterskole og Nørre Nissum Skole og Børneunivers.

 

I Nørre Nissum Borgerforening glæder vi os over det gode samarbejde, vi har med vore skoler om dette projekt.

 

Skolerne udvælger selv de dage, der passer ind i den daglige planlægning, og derfor vil man opleve, at indsamlingen foregår på forskellige dage her i byen.

 

Der bliver ikke planlagt en særskilt indsamling for borgene i Nørre Nissum, men det skal ikke forhindre interesserede borgere i på eget initiativ at planlægge en indsamling af affald. Alternativt kan man eventuelt kontakte en af skolerne for at deltage i deres indsamling.

 

Please reload

Recent Posts

April 15, 2020

April 15, 2020

August 18, 2019

August 5, 2019

Please reload

Archive
Please reload