top of page

Traktormuseum åbner i Nørre Nissum

Den lokale tidligere landmand, Anders Poulsen, viser sin store samling af veterantraktorer frem for offentligheden, søndag den 27. maj klokken 10.00, hvor der inviteres til åbningsreception med kaffe og kage.

Anders Poulsen har vist sine traktorer frem ved mange forskellige arrangementer i hele landet, men synes nu, at det er tid til at åbne dørene herhjemme i Nørre Nissum for alle , som har en interesse i denne helt unikke samling, der rummer mange forskellige mærker, bl.a. Volvo, Porche, Massey Harris, m.fl.

Steffen Damsgaard, formand for Landdistrikternes Fællesråd , vil være tilstede for at klippe snoren til det nye museum.

Med åbningen af traktormuseet byder Nørre Nissum på endnu en oplevelse til de mange gæster, som hvert år besøger kommunen.

Normale faste åbningstider bliver alle onsdage fra kl. 14.00-17.00.

Kom og vær med på søndag – Alle er velkomne!

Recent Posts
Archive
bottom of page