top of page

Årets affaldsindsamling i Nørre Nissum 2019

Vi nærmer os igen tiden for årets affaldsindsamling i Lemvig Kommune. Affaldsindsamlingen foregår i uge 13 fra den 25. - 31. marts. Det er et samarbejde mellem Lemvig Kommune, Lemvig Landboforening, Mediehuset Lemvig og Danmarks Naurfredningsforening. Her i Nørre Nissum foregår indsamlingen på samme måde som tidligere år. Opgaven er lagt i hænderne på Kongensgård Efterskole, Fenskær Efterskole, Nørre Nissum Efterskole og Nørre Nissum Skole og Børneunivers. I Nørre Nissum Borgerforening glæder vi os over det gode samarbejde, vi har med vore skoler om dette projekt. Skolerne udvælger selv de dage, der passer ind i den daglige planlægning, og derfor vil man opleve, at indsamlingen foregår på forskellige dage her i byen. Der bliver ikke planlagt en særskilt indsamling for borgene i Nørre Nissum, men det skal ikke forhindre interesserede borgere i på eget initiativ at planlægge en indsamling af affald. Alternativt kan man eventuelt kontakte en af skolerne for at deltage i deres indsamling.

Recent Posts
Archive
bottom of page