top of page

En rigtig god nyhedGennem en ret lang årerække har borgerne i Nørre Nissum beklaget sig over de høje fjernvarmepriser, som mange bl.a. mente, havde en negativ indvirkning på ejendomssalget i byen, og endnu flere fandt det svært at forstå, at varmepriserne her lå ca. 20 - 30% over landsgennemsnittet. Men ved sidste års fusion mellem Nørre Nissum- og Lemvig Varmeværker (og herved et skift til biogas) ændrede billedet sig totalt, idet det er gået så godt for Lemvig Biogas, at millioner af kroner vil komme varmeforbrugerne til gode. De to selskaber har nemlig fælles økonomi, så når der er overskud på biogasanlægget, kommer det automatisk varmeforbrugerne til gode.


Den glædelige nyheder for Nørre Nissums borgere er, at der ikke vil blive opkrævet penge for april måned i år, og at de endvidere kan se frem til lavere betalinger fra september. Varmeværket er nu interesseret i så megen biogas som overhovedet muligt, da det jo hermed er bevist, at det er den billigste måde at producere varme på. Og ikke nok med at dette godt for forbrugerne, men det er tillige særdeles godt for miljøet.


Formanden for teknisk udvalg i Lemvig Kommune, Jørgen Nørby, er i dag en glad mand, da han gennem meget lang tid var en varm fortaler for brugen af biogas, selvom ideen en overgang stødte på en hel del modstand.


Recent Posts
Archive
bottom of page