top of page

Den store Gymnastikopvisning


Weekenden den 9. og 10. marts var rammen om den store årlige forårsopvisning i Lemvig, hvor også Nørre Nissum var repræsenteret.

Hele 40 hold var på gulvet i løbet af de to dage og det beløber sig til 2200 gymnaster, heraf 13 efterskolehold og 27 lokale gymnastikhold, deltagerne var aldersmæssigt spredt fra 0.-2. klasse til de ældste deltagere fra Ramme-Lomborg. Alle gjorde det rigtig godt, der var en god stemning begge dage, og arrangørerne vuderer, at mellem 5000 og 5500 personer kom forbi til de to dages gymnastik, hvilket var lidt færre end sidste år, men folkene bag opvisningen var godt tilfredse med tilskuerantallet.

Ud over gymnastikken var der også hædring af tre ildsjæle for deres mangeårige frivillige arbejde omkring den lokale gymnastik.

De tre personer er: Ulla Thomsen fra Gudum-Nissum IF samt Heidi Hestbech Jensen og Maria Herping fra Tangsø FS.

Recent Posts
Archive
bottom of page