top of page

Degneparkens flytning behandles stadig...
Direktør for Familie og Kultur, Ole Pedersen, har officielt taget fadæsen på sig vedrørende det store økonomiske fejlskøn omkring flytningen af daginstitutionen Degneparken til Nørre Nissum skole. Direktøren kalder det ærgerligt og beklager det skete.


Politikerne satte simpelthen projektet i stå på det forrige møde i Familie- og Kulturudvalget, da det blev bekendt med, at det budgetterede beløb for flytningen på tre millioner kroner nu var steget til langt over det dobbelte, nemlig 7,5 millioner kroner.


Udvalget med formanden, Henrik Thygesen i spidsen vil ikke bede om 4,5 millioner kroner ekstra, men vil derimod have undersøgt hele sagen i detaljer, for at finde en eventuel løsning på problemet. Der er ingen tvivl om, at dette bliver en del af kommunens budgetforhandlinger, som starter i maj måned, idet så stort et beløb ud over det budgetterede skal gennemdrøftes for at finde en mulig løsning.


Henrik Thygesen meddeler dog, at indstillingen fortsat er, at Degneparken skal flyttes til skolen!


Recent Posts
Archive
bottom of page