top of page

Borgerforeningens januarfest var en stor success

Små hundrede glade og forventningsfulde mennesker mødte op til en dejlig aften i Seminariets smukke festsal, som i år havde fået nye borde og stole, og som stod smukt pyntet med blomster og levende lys. Lilys buffet var som sædvanlig helt overdådig og blev flittigt besøgt, hvilket også gjorde sig gældende for udsalget af øl og vin.

Formanden, Ove Damgaard, bød hjertelig velkommen, og med Erik Sommer ved klaveret blev der sunget godt og grundigt igennem. Som et nyt tiltag iår var der gevinster at hente, idet Nørre Nissums lokale, dygtige kunsthåndværkere velvilligt havde doneret smukke ting til formålet, som blev udloddet ved et amerikansk lotteri. Det vakte stor forventning og glæde.

Efter middagen blev der serveret kaffe og småkager, og så var det tid til at festlige La Porta Band bød op til dans. Lise Sommer fyldte straks dansegulvet til en forrygende Rheinlænderpolka, og derefter kom gæsterne på dansegulvet til glade og kendte melodier fra bandet. Festen skulle efter programmet være sluttet kl. 23, men der blev snakket og hygget, så der først kunne slukkes og lukkes lidt før midnatstid.

Borgerforeningen takker for det store fremmøde og det solide lokale sammenhold, og lover, at festen gentages i januar 2018!

Recent Posts
Archive
bottom of page