top of page

En vellykket fastlavnsfest

Søndag den 26. februar var det igen tid til den årlige fastelavnsfest i Østhallen i Nørre Nissum. Ca. 200 glade og forventningsfulde mennesker mødte op, og især børnene var klædt festligt ud i dagens anledning.

Arrangementet var et samarbejde mellem hele fire forskellige foreninger i Nørre Nissum: GNIF, KFUM, spejderne og Familie og Samfund. Der var hjemmebagte fastelavnsboller til alle, slikposer og sodavand til børnene og kaffe til de voksne. En del af hallen var afskærmet til legeplads for børnene, hvor de boltrede sig og havde det dejligt. Katten blev slået af tønden på behørig vis, og der blev kåret både kattekonger og kattedronninger (i flertal).

Også nogle elever fra Kongensgård Efterskole havde fundet vej ti Østhallen, og alle havde en dejlig eftermiddag.

>>> Klik på billederne for at forstørre <<<

Recent Posts
Archive
bottom of page