top of page

Affaldsindsamlingen 2017

Tiden for den årlige affaldsindsamling i Lemvig Kommune nærmer sig. Weekenden den 1. og 2. april arrangerer Danmarks Naturfredningsforening i samarbejde med Lemvig Kommune, Lemvigegnens Landboforening, Mediehuset Lemvig, Lemvig-Thyborøn Turistforening, Lemvig og Thyborøn Handel m. fl. en indsamling af affald efterladt i byen og naturen under mottoet “Projekt-Ren Kommune”

Nørre Nissum Borgerforening deltager igen i år i denne affaldsindsamling. I lighed med tidligere år har vi i Nørre Nissum organiseret det i samarbejde med Degneparkens daginstitution, Nørre Nissum Skole, Fenskær Efterskole, Kongensgaard Efterskole og Nørre Nissum Efterskole. Affaldsindsamlingen foregår frem mod weekenden den 1. og 2. april på en dag, som passer den enkelte skole eller institution. Vi glæder os over det gode samarbejde, vi har med skoler og institutioner i den forbindelse.

Derudover planlægges der ikke en særskilt indsamling for beboerne i Nørre Nissum. Det forhindrer dog ikke de enkelte borgere i byen til på eget initiativ at foretage en affaldsindsamling den 1. eller 2. april.

Recent Posts
Archive
bottom of page