top of page

GRIS I MOSEN


Torsdag den 10. august kl. 18 ankom lidt over 120 glade og sultne mennesker til Byskov Mose, hvor Nørre Nissum Borgerforening for tredie gang afholdt den populære ”Gris i Mosen”-aften. Vejret viste sig fra den pæne side, så de mange borgere kunne sidde både ude og inde, og alle bordene var smukt pyntet med store buketter af vilde sommerblomster. Festen har vokset sig større år for år, og i år var det især dejligt at se, at en del yngre familier med børn var med, samt at der var medborgere tilstede fra så fjerne steder som Thailand og Mongoliet.

Borgerforeningens formand, Ove Damgaard, bød hjertelig vellkommen, og derefter var det blevet tid til at spise herlig helstegt pattegris og pølser af enhver art. Stemningen var helt i top, og der blev sunget og spillet igennem.

Borgerforeningen takker for den gode, lokale opbakning og for det store fremmøde.

Tak til alle og på gensyn næste år!

Recent Posts
Archive
bottom of page