top of page

Invitation til en aften hos Nr. Nissum Handbryg

Invitation til alle beboere i Nørre Nissum til en aften hos Nr. Nissum Håndbryg

Den 5. oktober kl. 19:00

Annette og Jens Grøn glæder sig til et hyggeligt samvær med rigtig mange Nørre Nissum beboere på ovenstående dato.

”Vi er rigtig langt med vores projekt, men færdige er vi ikke – men det kan I høre mere om den 5. oktober!

Vi starter med en rundvisning i den gamle lade, der er omdannet til gårdbutik, lagerrum, brygrum, kursuslokale/ølstue. Her vil Jens fortælle om, hvor let det er at brygge øl, og I vil få en smagsprøve af vores øl. Herefter går vi ned i vores Relax-område, der består af en dejlig hytte, en saunahytte, et endnu ikke installeret vildmarksbad og en endnu ikke opført toiletbygning. Her serverer vi flere øl, snacks og ølpølse.

Desværre forhindrer årstidens tidlige mørke os i at vise rundt i vores dejlige udenoms arealer med have, park (under opbygning!), skov og sø, men vi håber, I vil besøge os igen i dagslys – I er altid velkommen til en rundvisning og eventuelt få serveret en øl, som kan nydes både ude og indenfor i ølstuen eller hytten”.

Vi glæder os til at se rigtig mange fra Nørre Nissum

Annette og Jens Grøn

Recent Posts
Archive
bottom of page