top of page

Hvad er International Networking?


Tilbage i 2016 blev to lokale kvinder optaget af ideen om at skabe et forum for fællesskab i Nørre Nissum på tværs af alder, køn, kultur og sprog. Et sted, hvor man kom hinanden ved, hvor man hjalp hinanden, hvor man lyttede til hinanden, og hvor man hyggede sig og lærte om andre kulturer og baggrunde end lige netop den ”Nørre Nissumske”. Et sted hvor lokale borgere kunne lære andre lokale borgere bedre at kende, og et sted hvor herboende flygtningefamilier kunne komme tættere på danske familier.

For et forholdsvis lille samfund er det ret forbløffende, hvor mange udlændinge, der rent faktisk bor her. Der er mennesker fra mange europæiske lande – både fra øst og fra vest -, der er mennesker fra Mellemøsten og fra Centralafrika, men det er stadig danskerne, der er i flertal. Alle med tid og lyst møder op i Østhallen mandag aftener mellem kl. 19 og 21, og her er der aldrig to aftener, der er ens, idet aktiviteterne afhænger helt af deltagerne. Nogen kommer for at sidde og småsludre, andre spiller spil, hjælp til lektier for vores nye medborgere kan der også være brug for, ligesom forståelse for almindelige IT-opgaver, så som mail of SMS’er. Og selvfølgelig drikker vi kaffe/te og spiser kager.

International Networking er en underafdeling af Nørre Nissum Borgerforening og dermed ikke en selvstændig forening. Lemvig Kommune har støttet International Networking financielt i 2017 og nu også i 2018, derfor er der plads og råd til traditional fejring af helligdagene, fællesspisninger, kulturaftener, sangaftener, Banko aftener og mange andre ting. Kig på det vedhæftede program for det første kvartal i 2018.

International Networking er for alle – voksne såvel som børn – kik forbi og se hvad der foregår og bliv en del af det lokale fællesskab!

INTERNATIONAL NETWORKING

PROGRAM FOR JANUAR, FEBRUAR, MARTS 2018:

8. JAN – NYTÅRSKUR MED BOBLER OG KRANSEKAGE

15. JAN – KAFFE, KAGE, SPIL OG HYGGELIGT SAMVÆR

22. JAN – BINGO MED FINE GEVINSTER

29. JAN – KAFFE, KAGE, SPIL OG HYGGELIGT SAMVÆR

5. FEB – SANGAFTEN MED FÆLLES KAFFEBORD

12. FEB – FASTELAVNSBOLLER, KAFFE OG KONKURRENCE

19. FEB – FÆLLESSPISNING - MAD FRA MANGE LANDE

26. FEB – KAFFE, KAGE, SPIL OG HYGGELIGT SAMVÆR

5. MAR – BINGO MED FINE GEVINSTER

12. MAR – KAFFE, KAGE, SPIL OG HYGGELIGT SAMVÆR

19. MAR – RUMÆNSK KULTURAFTEN

Recent Posts
Archive
bottom of page