top of page

Ove Damgaard modtager ”Lemvig Prisen – Gode Liv Prisen”


Et halvt hundrede inviterede gæster var mødt op i Østhallen mandag eftermiddag den 15. januar for at overvære Borgerforeningens formand Ove Damgaard få overrakt den fine hæderspris. Borgmester Erik Flyvholm fremhævede i sin tale, Ove som en fantastisk ildsjæl, der har en unik evne til at sætte ting igang og at få andre mennesker med i forløbet. Borgmesteren nævnte blot nogle få af de tiltag som er lykkedes i Nørre Nissum, gennem den tid Ove Damgaard har fungeret som formand for Borgerforeningen: byfornyelse, naturprojekter, grønne områder, skolen, Midtpunktet, og naturligvis også udnævnelsen af Nørre Nissum til ”Årets Landsby 2017”. Med prisen følger 10.000 kroner fra Nordea Fonden, som Ove Damgaard havde valgt at dele ligeligt mellem International Networking, som er et forum for fællesskab i Nørre Nissum på tværs af alder, kultur og sprog, og idrætsforeningen GNIF.

Ove Damgaard takkede for æren og prisen og fremhævede samtidig, at pengene skal gå til at sikre, at unge tilflyttere bliver integrerede i lokalsamfundet og foreningslivet. Ulla Thomsen, GNIF og Nina Svendsen, International Networking, takkede og lovede samtidig at pengene ville blive anvendt, netop som Ove Damgaard ønskede.

Herudover havde prismodtageren rigtig meget på hjertet, og det lå ham især på sinde at fremhæve, at han måtte dele æren med rigtig mange andre, der til daglig gør en indsats for Nørre Nissum, og derfor havde han inviteret både borgere, institutionsledere og erhvervsfolk til at fejre prisen sammen med ham. Ove Damgaard sagde videre, at det glæder ham meget at opleve den positive udvikling i Nørre Nissum gennem de senere år med bl.a. 20 solgte huse indenfor det seneste år, hvilket især skyldes de nu lavere fjernvarmepriser, og Kommunen har derfor givet grønt lys for nye byggegrunde. Der er nu flere børn i skoler og daginstitutioner, og udover de ca. 200 arbejdspladser der, er der yderligere 200 arbejdspladser i Nørre Nissum.

Ove Damgaard takkede af med at sige, at såfremt han ikke havde fået nævnt alle, der til daglig udfører en ekstraordinær indsats for et godt og driftigt Nørre Nissum, så betød invitationen til aftenens prisoverrækkelse, at han havde tænkt på alle.

Recent Posts
Archive
bottom of page