top of page

Degneparkens fremtid


Endelig fik vi en afgørelse omkring Degneparkens fremtid, omend ikke den vi havde håbet på!

Siden borgermødet på Seniorhøjskolen sidste år, har alle interesserede medborgere ventet på nyt omkring Degneparkens fremtid og håbet på, at et ønske om et seniorbofællesskab ville blive en realitet.

Desværre har Lemvig Kommune meddelt, at den ikke kan hjælpe i forhold til at omdanne Degneparken til boliger. Kommunen er indstillet på at ville rive bygningerne ned og udlægge grunden til grønt område eller muligvis til byggegrunde. På et bestyrelsesmøde den 15. januar i Nørre Nissum Borgerforening besluttede bestyrelsen at opgive projektet på nuværende tidspunkt.

Mange borgere vil sikkert mene, at dette er en trist beslutning, som på sigt kan skade boligudviklingen i Nørre Nissum, hvor der jo netop er et behov for lejeboliger af høj kvalitet, men en sådan beslutning fra kommunen, kan man desværre ikke stille ret meget imod!

Recent Posts
Archive
bottom of page